Jubileum Haagse Vrouwenzaken: Succes in Business

prosecco 200 x 200 Terugblik bijeenkomst  12 september  2013 – Jubileum Haagse Vrouwenzaken:  Succes in Business

Ontvangst met prosecco en petit fours, oranje corsages, ballonnen en bloemen: Haagse Vrouwenzaken vierde haar tiende verjaardag en dat was te zien. Ruim dertig vrouwelijke ondernemers ontmoetten elkaar in een feestelijk versierde bovenzaal van Stadsherberg ’t Goude Hooft in de Haagse binnenstad.

 

 

runilde 200 x 200“We gaan niet terugkijken, we kijken vooruit”, zei voorzitter Runilde Koebrugge in haar aftrap tot de avond. “We zijn business-vrouwen, we willen business met elkaar doen. We zijn hier vanavond om elkaar te ontmoeten, met elkaar te netwerken en als het kan ook zaken met elkaar te doen. Daarom ben je lid van HVZ!”

 

 

 

ditta 200 x 200 Ondernemerscoach Ditta van Vark legde vervolgens uit hoe je een potentiële klant het beste kunt verleiden je diensten of producten af te nemen. “Tachtig procent luisteren, twintig procent praten”, betoogde Ditta. “Als je goed begrijpt wat de klant bedoelt, kun je ook een aanbod doen dat past bij de klant.”

 

 

 

borrel met carolien 200 x 200           tafel met marjolein 200 x 200

Na de presentatie was het tijd voor de borrel, de maaltijd en het netwerken. Onder het eten en drinken werd er volop bijgepraat en kennisgemaakt en werden nieuwe plannen en ideeën besproken. Na afloop kregen de  aanwezigen de verzamelde  visitekaartjes van de deelnemers mee naar huis. Op naar het volgende jubileum!