Over Susan de Boer

Over Susan de Boer

Sinds 1999 werk ik als freelance journalist, tekstschrijver en redacteur. Daarvoor was ik zeven jaar lerares Nederlands in het voortgezet onderwijs. Ik heb Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Werkwijze

Communicatieadviseurs, tijdschriftredacteuren en zelfstandige (onderwijs)professionals kunnen bij mij terecht voor het schrijven en redigeren van artikelen en brochures of andere publicaties. Ik werk meestal op basis van een uurtarief of een bedrag per artikel. Wie mij regelmatig in wil zetten, bijvoorbeeld voor het schrijven van een boek, of het ondersteunen van communicatie, kan gebruikmaken van een ‘strippenkaart’. Dan hoeven we niet voor ieder klusje een bedrag af te spreken.

Ik ben aangesloten bij de sectie Freelancers van de Nederlandse Vereniging van Journalisten NVJ  en bij Tekstnet , de beroepsvereniging voor tekstprofessionals.